10 topp julegaver for deg som trenger inspirasjon!

For de fleste av oss kommer julen alt for fort, og plutselig må man begynne å tenke på julegaver til hele familien. Og så kommer det store spørsmålet, hva skal jeg kjøpe? Glimty har samlet de 10 beste julegavene for hver og enkelt i familien og vennegjengen!

Mr.Gripy – Preppehjelpen

kr799 HappyNorwegian

Julegave til Pappa

Mr.Gripy™ gjør det enkelt for Pappa å preppe skiene til hele familien! Høyfriksjonsbukken ble til under arktiske forhold for å øke skigleden, uavhengig av ferdigheter. Mr.Gripy™ er meget plassbesparende og gjør preparering enkelt, hvor som helst, når som helst, det betyr at Pappa kan ta den med på hytta!


Vinsmaking på Klosteret

kr661

Julegave til Mamma

Det er vanskelig å kjøpe gave til Mor, på vinsmaking på klosteret blir hun godt tatt vare på av et kunnskapsrikt personale som byr på fem forskjellige viner fra Klosterets prisbelønte vinkjeller. To hvite, to røde og en dessertvin skal det smakes på, i tillegg serveres det hjemmebakt foccacia og flatbrød med litt tilbehør.
Amaranth Face Oil

kr125kr685 Marina Miracle

Julegave til bestemor

En god ansiktsolje kan gjøre underverker og denne er spesiellt bra for moden hud! Amaranth Face Oil er en helt naturlig og økologisk anti-age ansiktsolje som dufter behagelig av yling ylang og grapefrukt. Ansiktsoljen er formulert med luksuriøs amarantholje som er den planteoljen som inneholder mest squalene i verden! Ekstrakt fra arktiske tranebær er fulle av aktive antioksidanter som regenerer huden og øker elastitet samt olje fra hamp og villnype vil gi dyp fuktighet. Huden blir ultra-myk og får en strålende glød.


Skjeggsåpe – Beard & Body Beer Soap

kr159 Fit for Vikings

Julegave til Bestefar

For for en bestefar med skjegg er pleieprodukter den perfekte gaven. Med et stort skjegg følger også et stort ansvar – man må sørge for å stelle pent med det. Produktene fra Fit for Vikings sørger for at man tar godt vare på skjegget.
Beard and Body Beer Soap blander sammen våre favorittdufter fra naturen.
Såpen er håndlaget kaldprosessert såpe, laget med naturlige ingredienser og en god dæsj øl.


Eyelash Serum (9ml)

kr384 Marina Miracle

Julegave til venninne

Vippeserum har vært en hitt på instagram og kan ikke gå feil som venninnegave!
Eyelash Serum er et vippeserum med en blank farge og en mild duft av lavendel. Luksuriøs arganolje og makadamiaolje pleier vippene og virker som en hårkur som gir vippene en boost med næring. Øyevippene blir sunnere, sterkere og fyldigere.