Fashion med god samvittighet

Handle din basisgarderobe rett og rimelig fra nå av

Er du en av de som handler basisplaggene på H&M? Det er ikke enkelt å finne helt plaine, gode og ordentlige basisplagg som varer lenge. Vi har funnet et godt, norsk alternativ som har fått mye skryt av sine kunder for komfortable, klassiske plagg samt at de produserer 100% rettferdig.

Fair & Square er ønsker å endre tekstilbransjen ved å vise at det faktisk er mulig å produsere klær på en rettferdig måte. De eier sin egen fabrikk i Kina, har navn og bilde på alle de seks ansatte som til sammen produserer 1200 plagg i måneden. De følger den norske arbeidsmiljøloven og garanterer de har gode arbeidsforhold.På denne måten kan du vite hvem som syr klærne dine, og at de har det bra, du kan til og med følge produksjonen på Instagram!

Fair & Square er opptatte av miljø og klima, og følger prinsippet om fullstendig åpenhet.

Per dags dato står de for sying av klærne selv, men har leverandører på stoffet, i fjor farget de stoffet selg og i år skal de begynne å lage stoffet selv. Overskudd blir ikke tatt ut i selskapet, for hvert eneste plagg de selger, reduserer dem miljøbelastningen av produktene.

Det etiske klesmerket jobber mot å være en totalleverandør for et tidløst og klassisk basic-sortiment med et etisk og bærekraftig opphav av best kvalitet. Produktene er laget av  95% bambus-fiber og 3-5% elastan. Stoffet kjennes utrolig mykt mot huden og gir god fleksibilitet til bevegelse. 

Her har vi lagt inn noen av produktene de har å velge mellom 🙂

 

Prisene inkluderer frakt og mva. Chat med oss her om det skulle være noe du lurer på 🙂

 

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.