Flere Gaveforslag


Gaver for enhver:

Hei og hå! Her først har vi samlet sammen noen julegavetips som kan passe alle og enhver, helt uavhengig av kjønnsroller, aldersgrupper og stereotyper. Lenger ned finner du gaver for han, henne og for barn.

Etui 13″ – Bærbar & Nettbrett Sleeve

kr399 Turtleneck

Designet for folk på farten med praktisk håndtak og stilrent deisgn. Beskytter PC/Mac eller Ipad/nettbrett, finnes i både 13” og 15”. Velg mellom lys grå, grå eller mørk grå.

Tacoserver – holder maten varm!

kr399 Unikia

Til den som har alt unntatt praktisk og varm taco på fredagskvelden. Denne holder både kjøtt og lefsene varme all night long slik at alle kan sitte rolig rundt bordet og diskutere rekkefølgen i fred og ro.

Timeout – ta en pause fra mobilen

kr499 Unikia

Kjekt å ha, litt mer fancy enn å bruke hvilken som helst boks – til den som trenger et lite spark i baken når det kommer til mobilbruk under kvalitetstid med venner eller familie. Passiv-aggressiv gave til en du irriterer deg over. Vinn-vinn her altså.

Life Hacks – bok med smarte løsninger

kr149 Unikia

Til en som kanskje ikke alltid har de smarteste løsningene selv men som kunne trenge litt inspirasjon for å gjøre sin I-landsproblem-fulle hverdag enda litt enklere.


Gaver med Humor

Fire Julegensere fra Higren:

  1. God Jul eller “Good Wheel” – as we who knows English say.
    Gaven til den som er ekstremt god i engelsk eller bare har en tørr sans for humor.
  2. Samme måte som hvert j**** år, bare i år med en liten prikk over i’en, denne genseren mon tro kan være en perfekt gave til en som ikke kan tenke seg en jul uten.
  3. Og rottene de svinser og de svanser.
  4. HO-HO-HO HAHAHA. Til en som vil ta julefesten to the next level.


Til Han

Et pent vinrødt lommetørkle for han som skal i selskap og er glad i rødvin. Fin farge også man ikke om han søler. Vinn-vinn. Legg til mansjettknapper til den stilfulle gentleman. Snakk med oss dersom du vil se flere variasjoner. Til sist kule og freshe bukseseler til han som liker å skille seg ut, eller blende inn.

Varme og praktiske treningstights, Ziplongs i ull eller fleece til den spreke som også holder seg sprek på vinteren.


Julegaver til Henne

Shea Hydration Mask (30ml)

kr265 Marina Miracle

Noe de aller fleste kvinner liker er en god ansiktskrem. Denne har aloe vera grønn te, lukter epler og blomster og gjør alt det en god ansiktskrem skal. Vi har også flere varianter av disse, med peeling mask, oljer også for menn. Snakk med oss 🙂

Sunless Glow Body Lotion Selvbruning 250ml

kr329

Body Lotion med selvbruningseffekt. Beauty Award Winner 2017. Gir gradvis brunfarge, økologisk sertifisert og greier, mye bedre enn solarium. Vi fleste kvinner liker å være solbrune men da helst uten risiko for kreft.

Treningstights

Dette er vinter-treningstightsen som er perfekt for friluftsdamene. Lette å få av og på uten at glidelåsene gnager. Prisbelønnet design for din spreke venninne eller kjære som fortjener det.

Hansker – Cashmere med touch fingertupp.

Et meget deilig sett med hansker i kashmir, viskose og angora med spesielt praktisk strikket fingertupp for touchscreens. Så nå er det ingen unnskyldning for henne å ikke tekste deg når hun er ute på tur. Kommer i flott gaveeske.

Nike Free Run Distance 2 – Med krystaller

Nike Free Run Distance 2
Modifiserte Nike sko med ekte, eksklusive Swarowski krystaller. Hva er vel en mer moderne måte å si ‘Jeg elsker deg’ på enn Nike sneakers med diamanter??

Refleks

Refleks er ikke lenger noe som ødelegger det fasjonable vinter antrekket, det skal være en del av det. Snakk med oss for å få flere versjoner av farger, former og mønstre 🙂


Til Barn

Toppillustrasjon av Roy H Frimanslund

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.