Til den Praktiske

Gavetips for han eller hun som er av den praktiske sorten

 

 

Etui 13″ – Bærbar & Nettbrett Sleeve

kr399 Turtleneck

Designet for folk på farten med praktisk håndtak og stilrent deisgn. Beskytter PC/Mac eller Ipad/nettbrett, finnes i både 13” og 15”. Velg mellom lys grå, grå eller mørk grå.

Tacoserver – holder maten varm!

kr399 Unikia

Til den som har alt unntatt praktisk og varm taco på fredagskvelden. Denne holder både kjøtt og lefsene varme all night long slik at alle kan sitte rolig rundt bordet og diskutere rekkefølgen i fred og ro.

Timeout – ta en pause fra mobilen

kr499 Unikia

Kjekt å ha, litt mer fancy enn å bruke hvilken som helst boks – til den som trenger et lite spark i baken når det kommer til mobilbruk under kvalitetstid med venner eller familie. Passiv-aggressiv gave til en du irriterer deg over. Vinn-vinn her altså.

Life Hacks – bok med smarte løsninger

kr149 Unikia

Til en som kanskje ikke alltid har de smarteste løsningene selv men som kunne trenge litt inspirasjon for å gjøre sin I-landsproblem-fulle hverdag enda litt enklere.

 

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.