Til Henne

 

Gaver til Henne

 

Shea Hydration Mask (30ml)

kr265 Marina Miracle

Noe de aller fleste kvinner liker er en god ansiktskrem. Denne har aloe vera grønn te, lukter epler og blomster og gjør alt det en god ansiktskrem skal. Vi har også flere varianter av disse, med peeling mask, oljer også for menn. Snakk med oss 🙂

Sunless Glow Body Lotion Selvbruning 250ml

kr329

Body Lotion med selvbruningseffekt. Beauty Award Winner 2017. Gir gradvis brunfarge, økologisk sertifisert og greier, mye bedre enn solarium. Vi fleste kvinner liker å være solbrune men da helst uten risiko for kreft.

Treningstights

 

Dette er vinter-treningstightsen som er perfekt for friluftsdamene. Lette å få av og på uten at glidelåsene gnager. Norsk, prisbelønnet design for den spreke, prakitske dame!

 

Hansker – Cashmere med touch fingertupp.

Et meget deilig sett med hansker i kashmir, viskose og angora med spesielt praktisk strikket fingertupp for touchscreens. Så nå er det ingen unnskyldning for henne å ikke tekste deg når hun er ute på tur. Kommer i flott gaveeske.

Nike Free Run Distance 2 – Med krystaller

Nike Free Run Distance 2
Modifiserte Nike sko med ekte, eksklusive Swarowski krystaller. Hva er vel en mer moderne måte å si ‘Jeg elsker deg’ på enn Nike sneakers med diamanter??

Refleks

 

Refleks er ikke lenger noe som ødelegger det fasjonable vinter antrekket, det skal være en del av det. Snakk med oss for å få flere versjoner av farger, former og mønstre 🙂