1# Nye Partnersider hos Glimty

Glimty har utviklet og publisert en ny nettbutikk (glimty.no) som tar over for den vi har på glimty.shop. Det betyr at vi har oppgradert hvordan partnersidene ser ut og lagt til flere nye funksjoner. En partnerside kan nå lenkes til partnerens egen nettside og sosiale sider. Vi inkluderer en kort tekst om partneren, et banner og logo som samlet gjør at siden oppfattes som individuell og tilpasset partners identitet. Partneren blir også presentert på produktsidene tilhørende hver enkelt partner. Sidene er allerede satt opp for alle tidligere partnere og nye legges til fortløpende. Partnersidene kan nås fra partnerlisten på glimty.no eller via produktene.

Ved å flytte til disse nye sidene har vi kunnet legge til rette for bedre datainnsamling om kunder og statistikk, det betyr at vi fremover kan dele viktig innsikt som igjen kan brukes til å identifisere produkter som kanskje trenger bedre bilder eller andre forbedringer.

Vi vil gjerne at disse sidene skal være så gode som overhode mulig og vil gjerne at dere ser over egen partnerside og gir tilbakemelding om feil eller mangler, eventuelt sender oss nytt bilde til toppbanneret om det mangler eller dere har et bedre tilgjengelig. Vi vil sette pris på alle andre tilbakemeldinger dere måtte ha om de nye nettsidene.

Veiledning for eventuelle nye bilder som sendes inn:

  • Produktbilder: Kvadratisk >1600×1600 px, <600 kb.
  • Logobilde: Kvadratisk >1200×1200 px, <600 kb.
  • Bannerbilde: 2400×1600 px, <1 mb. (Photoshop malfil er under utarbeidelse). Sikkertområde er ca 500 px kvadrat i midten.

I utarbeidelse nå finner vi flere spennende nye funksjoner som skal lanseres utover i 2018:

  • Gaveinnpakning og Kort – oppgraderinger på produkter hos de partnere som kan tilby dette, disse kan prissettes ved behov eller tilbys gratis.
  • Gavepåminnelser – kunder kan få påminnelser via pushvarsel/Messenger eller epost en tid før de trenger en gave.
  • Gavelister – delbare ønskelister, passer godt for brullyp eller for spesielle bursdager.
  • Gaveplanlegger – en slags handleliste hvor kunden registrerer hvem de vil handle gaver til og kan legge til egne produkter de har tenkt å handle og/eller få forslag fra Glimty basert på de data kunden legger inn, denne henger ganske mye sammen med påminnelsene.
  • Egen-administrering – Gi tilgang for partnere til å styre egen butikk, de partnere som velger dette får en lavere prosentsats enn de kommisjons-satsene vi bruker i dag, vi kommer tilbake med detaljer om dette når vi nærmer oss noe mer konkret. Denne funksjonen blir i utgangspunktet valgfri for de partnere som har signert med oss før funksjonen er ferdig.
  • Mye annen funksjonalitet som vi kommer tilbake til i en senere oppdatering.