Small Business Saturday

Det er vanskelig å unngå kaoset og kjøpepresset rundt Black Friday og Cyber Monday. Lett er det ikke for de mindre bedriftene i et heftig reklame-støy om supertilbud på ting du ikke treng. #SmallBizSaturday er et godt alternativ til deg som ikke ønsker å bidra enda mer til de store kjedebutikkene, men som ønsker å bruke sin rolle som kunde og forbruker mer ansvarlig. Lørdag 25. November er en dag for å skape bevissthet rundt det at vi må nøytralisere forskjellene. Å heller slå et slag for de mindre, lokale bedriftene og støtte drømmene til de selvstendige næringsdrivende.

For deg som ønsker flere argumenter har vi her samlet en liste på hvorfor du skal kjøpe fra de mindre;

– De har kvalitet på produktene sine

– De tar vare på kundene sine

– De har ekspertise og lidenskap i det de gjør

– De er drevet av mennesker, ikke styrt

– Du støtter dine naboer og lokale arbeidsplasser

– Du støtter variasjon og originalitet

– Du investerer i entrepenørskap

– Du gjør ditt nærområdet til en destinasjon

Og ikke minst; det er bra for miljøet!

Men hvordan?

Vel, du kan alltids ta deg en gåtur i ditt lokale område eller gjøre litt research på nettet. Men

det kan være vanskelig å finne og grave frem  alle de mindre bedriftene her i Norge, og hvilke produkter som finnes der ute, og det er noe vi i Glimty ønsker å gjøre noe med, det er den saken som står oss nærmest.

Gjennom vår chat på Facebook Messenger kan du helt uforpliktende snakke med en personlig assistent til å finne en gave, eller en liten bedrift du er ute etter.

Du trenger ikke å signe opp eller laste ned noe, bare søk på «Glimty» i din Messenger eller trykk her nederst på siden.

Vi har idag allerede 30 partnere som er på hver sin måte unike, miljøvennlige, bærekraftige og har produkter av kvalitet.

Dersom du kjenner eller vet om noen som kunne passet som partner med oss, ta gjerne kontakt.

 

Om Oss

Glimty er din uforpliktende personlige assistent med fokus på å hjelpe deg, med å finne den perfekte gaven til enhver anledning på nett. Der du er, på Facebook Messenger, søk opp “Glimty” i chatten og start samtalen med en av våre assistenter. Glimty er en chatbot med mennesker bak for å gi kunder en personlig, tilpasset og smertefri shopping opplevelse. Assistenten har bred kunnskap om trender, hva som passer til hvem, vet hvor de skal lete og sørger for at du får det beste så raskt og enkelt som mulig. Han/hun vil spørre deg om gave-mottakerens interesser, hobbyer osv.. for at dere sammen kommer frem til det beste resultatet. Alle kjøp vil gå direkte gjennom vår nettside, og vi tar hånd om resten uansett hvor du kjøper fra.